Elazığ Protokolü, Bakan Kurum’a Deprem Sonrası Çalışmalarını Aktardı

Elazığ il protokolü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek deprem sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarete Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katıldı. Ziyaret esnasında, Kale merkezli depremin ardından Elazığ’da gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında Bakan Kurum’a detaylı bilgi sunuldu ve konuyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Vali Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik. Malatya Kale merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi vererek değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.