Çimentaş Elazığspor'dan Vanspor FK Maçı Öncesi Moral Ziyareti

Ziyarette, Başkan Gençtürk, "Takımımızın gösterdiği mücadele ve azim bizleri son derece memnun ediyor. Vanspor FK maçı, sezonun kritik virajlarından biri. Oyuncularımızın bu maçı kazanacağına inancımız tam" dedi.

As Başkan Işık ise, "Hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte kenetlenmeliyiz. Bugün burada olmak, takımımızla birlikte olduğumuzu göstermektedir. Hep birlikte başarıya ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Basın Sözcüsü Fatih Çakar da, "Sizlere olan güvenimiz tam. İnanıyoruz ki, sahada göstereceğiniz performansla taraftarlarımızı sevindireceksiniz" dedi.

Ziyaret, takım için büyük bir moral kaynağı olurken, futbolcular da yöneticilere teşekkür ederek, "Bu tür destekler bizim için çok önemli. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu maçı kazanmak için sahada olacağız" şeklinde duygularını dile getirdiler.

Elazığ FK, Vanspor FK maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarların desteğiyle, zorlu karşılaşmadan galip ayrılmayı hedefleyen takım, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. 23 Eylül'de gerçekleşecek bu kritik mücadelede Elazığ'ın sesi sahada yankılanacak.