MTTB Elazığ’dan Öğrencilere Kütüphane Müjdesi

Elazığ’da üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, özellikle maddi imkânları kısıtlı olanlar için kütüphaneler önemli bir çalışma alanı haline gelmiş durumda. Özel kütüphanelere erişemeyen öğrenciler, geç saatlere kadar açık olan kütüphanelere büyük ihtiyaç duyuyor. Bu konuda önemli bir gelişme de MTTB Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan’dan geldi.

MTTB’den Kütüphane Müjdesi

MTTB Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, Elazığ’daki kütüphane eksikliği ve öğrencilerin taleplerine yönelik yaptığı açıklamada, bu ihtiyacın ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Doğan, “Öğrencilerimizin sınav hazırlığı için ihtiyaç duyduğu çalışma ortamlarına her zaman destek olacağız. Bu doğrultuda, MTTB Elazığ İl Başkanlığı olarak kütüphanemizi haftanın 7 günü, sabah 09:00’dan akşam 23:00’e kadar öğrencilere açık tutma kararı aldık. Kütüphanemiz Belediye İş Merkezi’nin 1. katında bulunuyor ve tüm öğrencilere ücretsiz hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

Doğan ayrıca, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun öğrencilere yönelik desteğine de teşekkür ederek, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. MTTB’nin daha fazla proje ile öğrencilerin eğitim yolculuğuna katkı sağlayacağını ifade etti.