Elazığ’ı Dönüştüren Lider!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir oy farkıyla tekrar seçilmişti. İlk döneminde gerçekleştirdiği 116 proje ile ekonomi, kültür, sosyal hizmetler, eğitim, ulaşım ve daha birçok alanda Elazığ’a yeni bir vizyon kazandırmıştı.
Şerifoğulları, önceki dönemde verdiği tüm sözleri tutmuş ve hayata geçirdiği projelerin devamını yeni dönemde de sağlamaya kararlı. 2024 seçimleri için vaat ettiği hizmetleri hayata geçirmeye başladı.
Çocuklara Destek Devam Ediyor! 
Elazığ Belediyesi, 6-14 yaş arası çocuklar için 5 farklı branşta ücretsiz yaz spor kursları düzenliyor. Kayıtlar 20 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
Hizmet Odaklı Belediyecilik 
Aksaray Mahallesi’nde Cemalettin Emiroğlu Bulvarı ve Çevre Yolu’na bağlanacak yeni bulvarın çalışmaları sürüyor. Kuleli Sokak’taki bu 1800 metre uzunluğundaki 25 metre genişliğindeki bulvar, kesintisiz ulaşımı sağlamak için yoğun bir şekilde inşa ediliyor.
Şorşor Deresi Çözümü
 Elazığ’ın uzun yıllardır beklediği Şorşor Deresi’nin çözümü için DSİ tarafından başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor.
Yeni Muhtarlık Hizmet Binası 
Aksaray Mahallesi’nde tamamlanan Muhtarlık Hizmet Binası’nın çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına Temmuz ayında başlanacak. Böylece bina, yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.
Harput Hayme Ana Çarşısı Açıldı
 Kadınların ekonomik hayata katılımını teşvik etmek amacıyla Harput’ta Hayme Ana Çarşısı’nın açılışı yapıldı.
Asfalt Yama Robotu İle Yol Bakım Ve Onarım
 Elazığ Belediyesi, asfalt yama robotu ile yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Bu teknoloji sayesinde deforme olmuş yollar daha hızlı ve ekonomik bir şekilde yenileniyor.