Elazığspor Transfer Atağında: 11 Yeni İsimle Görüşmeler Başlıyor

Lig sezonunun sona ermesiyle birlikte tatil moduna giren bordo-beyazlı Elazığspor, dış transfer çalışmalarına genel kurulun hemen ardından başlayacak.

Bu kapsamda sezon başından itibaren takip edilen ve lig bitimiyle durumları netleşen 11 oyuncu ile görüşmeler yakında başlayacak.

Aldığımız bilgilere göre, Elazığspor transfer komitesi dış transferde Vanspor’dan kaleci Nurullah Aslan, Kastamonuspor’dan forvet Okan Eken, Menemenspor’dan forvet Kemal Rüzgâr, Adana FK’dan forvet İshak Kurt, Bulvarspor’dan stoper Oğuzcan Çalışkan, Esenler Erokspor’dan sağ kanat Sertaç Çam ve ön libero Sefa Narin, Turgutluspor’dan forvet Tolga Cevher, Kepezspor’dan stoper Faruk Öcal, İskenderunspor’dan sol bek Çağtay Kurukalıp ve Isparta 32 Spor’dan ön libero Caner Koca’yı transfer listesine aldı ve bu oyuncularla genel kurulun hemen ardından görüşeceği belirtiliyor.

Bunun yanı sıra, alternatif oyuncuların da tespit edildiği ve bu isimlerin durumlarına göre farklı oyunculara da yöneleceği ifade ediliyor.

Bilindiği üzere, Elazığspor kulübünün transfer yasağı devam etmekte olup, bu yasağın kaldırılması için de çaba sarf edilecek.