Elazığspor Futbolcularından 5-0'lık Galibiyet Sonrası Açıklamalar

Mikail Koçak:
Takım kaptanı Mikail Koçak, galibiyetin önemli olduğunu belirterek, “Seyircisiz oynamak üzücü, taraftarımızın burada olmasını isterdik. Ancak hatalarımızdan ders çıkardık ve rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz. Gol atmaya ihtiyacı olan oyuncularımızın bu fırsatı değerlendirmesi beni mutlu etti” dedi.

Maksut Taşkıran:
Maçta dikkat çeken bir performans sergileyen Maksut Taşkıran ise, “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. İki haftadır iyi oyun oynamamıza rağmen sonuç alamıyorduk. Takım, hoca ve yönetim olarak bir tepki vermek istedik ve güzel bir sonuç aldık. Bu başarının devamını getirmeyi umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ablay:
Maçta 5. golü atan Mehmet Ablay, “İki haftadır kötü sonuçlar alıyorduk ve bu galibiyet bize moral oldu. Ben de bir gol attım, bu beni mutlu etti. İnşallah bu galibiyetin ardından bir seri yakalarız ve devre arasına kadar bu şekilde devam ederiz” şeklinde konuştu.

Melih İnan:
Melih İnan, maça iyi başladıklarını ve rakibi baskı altına aldıklarını belirterek, “İlk 15 dakikada oyunu rakip sahaya yıktık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İki gol bulduktan sonra rakip dağıldı. Ben de gol attığım için mutluyum. Bu galibiyet, taraftarlarımızı da heyecanlandıracaktır. İç sahadaki maçımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

Elazığspor, bu galibiyetle birlikte moral bulmuş durumda ve futbolcular, bu başarının devamını getirmek için kararlılar.